Nyhetsbrev. Få de senaste nyheterna och erbjudandena.  Registrera dig här >

Nyhetsarkiv

Här finner du äldre nyheter.


Vinnare i tävlingen

2014-09-24

Vi har glädjen att annonsera vinnarna i vår tävling. Den lyckliga vinnaren till en mössa och en halsduk från OLEANA är Katrine Nilsson-Granvik och till en mössa och en halsduk från HEART OF LOVIKKA är Carina Jacobsson. Grattis!
Välkomna till den lilla butiken med känsla för det vackra!
 
Vinnare i tävlingen »»

Vilken show!

2014-09-24

Vilken lyckad kväll! "Vår" ballerina Hannah gjorde succé som alltid på "catwalken" och visade höstnytt från Oleana och Heart of Lovikka. Gästerna skålade i ekologisk äppelcider och avnjöt en färgsprakande show i skyltfönstret. Heart of Lovikkas grundare Sofia Hagelin presenterade tankarna bakom sitt märke och pratade om vikten av kvalitet, hållbarhet och våra rötter...
 
Vilken show! »»

Dansvisning av höstens nyheter

2014-09-03

Tisdagen den 9/9 kl.17:30 är du och en vän välkommen på dans-visning av höstens nyheter från OLEANA och HEART OF LOVIKKA. "Vår" grymma ballerina Hannah tar en paus i repetitionerna av Chicago på Stadsteatern för att visa upp nya fina plagg i butiken. Detta vill ni inte missa så O.S.A ert deltagande på info@oleana-friends.se innan den 6/9. Begränsat antal platser.
 
Dansvisning av höstens nyheter »»

Special guest: grundaren av Heart of Lovikka

2014-09-03

Kvällen den 9/9 till ära kommer entreprenören och grundaren av Heart of Lovikka Sofia Hagelin till butiken. Heart of Lovikka blev i fjol nominerat till Årets Modeföretag av Moderådet och plaggen ses bäras av bl.a. Kronprinsessan Victoria, Jenny Strömstedt och Ebba von Sydow. Sofia kommer att berätta om ...
 
Special guest: grundaren av Heart of Lovikka »»

Erbjudanden

2014-09-03

Under kvällen den 9/9 får ni en värdecheck på 200 kronor vid köp över 1000 kronor (giltig t.o.m. 30/9). Dessutom chans att vinna fina priser från Oleana och Heart of Lovikka. Klicka nedan för att se hur du deltar i tävlingen.
 
Erbjudanden »»

Jubileumsdag & Fashion night den 28 augusti

2014-08-20

Torsdagen den 28 augusti är det fest i Bibliotekstan. Oleana & friends firar 9 år på Mäster Samuelsgatan och den dagen bjuder vi alla kunder på kvällsöppet och på 20% på alla friendsvaror (Ti-Mo, Holebrook, Heart of Lovikka, Rosemunde m.fl.). Dessutom är det Fashion Night i området och många butiker har erbjudanden och håller kvällsöppet.
 
Jubileumsdag & Fashion night den 28 augusti »»

Nya höstprodukter

2014-08-20

Efter en helt fantastisk och väldigt varm sommar känns det spännande att packa upp höstplaggen från våra duktiga leverantörer. I butiken hänger nu sköna tröjor och koftor från svenska Holebrook, klänningar och tunikor från norska Ti-Mo, stickade klänningar, koftor, västar, ponchos m.m. från svenska Heart of Lovikka och mycket mer.
 
Nya höstprodukter »»

Tjuvtitt på Oleana 2014

2014-08-20

Oleanas designer Solveig Hisdal har gjort det igen. Denna höst har hon designat en magisk kollektion med bland annat en kofta i Chanellmodell och en mönstrad kjol i flera olika färgställningar. Kjolen är såklart stickad och dessutom fodrad. Kollektionen finns i butiken i början på september.
Välkommen till den lilla butiken med känsla för det vackra!
 
Tjuvtitt på Oleana 2014 »»

Rean fortsätter!

2014-06-27

Just nu pågår rean på alla våra friendsvaror i butiken för fullt. Toppenfina kvalitetsvaror nu nedsatta med 30-50%. Som exempel Calou "trä"skor 990kr-30%=693kr, sköna tröjor från Holebrook 1090-40%=654kr, kofta från Heart of Lovikka 1990kr-30%=1393kr och mycket mer. Håll dig mer uppdaterad på www.facebook.com/oleana.se.
 
Rean fortsätter! »»

Glad midsommar!

2014-06-19

Oleanas fantastiska ullplädar är ett måste ruggiga sommarkvällar! 2650kronor @ oleana & friends Mäster Samuelsgatan 10. Bor du inte i Stockholm kan vi självklart skicka det du vill ha. Glad midsommar önskar vi alla våra kunder och följare på www.facebook.com/oleana.se och på instagram: oleana_friends

 
Glad midsommar! »»

Möt våren i en Oleana

2014-05-03

En Oleanakofta passar till alla tillfällen: från fin vardag till fest. Plaggen stickas på Oleanas egen fabrik utanför Bergen i Norge, fair made i allra högsta grad. Kvaliteten är ull/silke och alpacka. Se hela den vackra kollektionen under "kollektion" i menyn ovan.
 
Möt våren i en Oleana »»

Påskpresent: 20% på friends

2014-04-22

Oleana & friends vill önska dig Glad påsk med 20% rabatt på alla våra friendsprodukter som väskor, träskor, ballerinaskor, koftor, toppar, linnen m.m. Presenten gäller t.o.m 26 april (EJ Oleana). Visa denna nyhet så erhåller du din rabatt.
 
Påskpresent: 20% på friends »»

Träskor från Calou

2014-04-22

Vår i luften och dags för mer bara fötter. Favoritträskorna kommer från svenska Calou. De tillverkas med gummisula för mjukare underlag och i läcker design. T.o.m. den 26 april kan du använda din påskpresent och alltså få 20% rabatt på dina clogs.
 
Träskor från Calou »»

Snygg leisure från Holebrook

2014-04-17

Svenska Holebrook stickar snygga, sköna tröjor och koftor i bomull. Stilen är fritid men ändå klädd. Holebrooks riktning och mål är att allt ska "bli rätt". Bli rätt som i utseende, material, hållbarhet, ekologi och sund tillverkning. T.o.m. den 26 april kan du använda din påskpresent och alltså få 20% rabatt på alla plagg från Holebrook.

 
Snygg leisure från Holebrook »»

Oleana news spring 2014

2014-02-17

Spring is in the air... och Oleanas vårkollektion får oss garanterat att locka fram våren. Nu kommer fler modeller, mönster och färger från Oleanas fantastiska designer Solveig Hisdal. Färgpaletten är blå, vit, röd och dova färger som ljus lila och lavendel med inslag av senapsgul... Visst låter det spännande?!
 
Oleana news spring 2014 »»

Slutspurt 50-60%

2014-02-17

För att göra plats åt nyheterna sätter vi ner våra friendsprodukter från tidigare säsong med 50 - 60%. Toppar, blusar, cashmerekoftor, kjolar och mycket mer kan fyndas nu i slutspurten av REAn. Välkommen till den lilla butiken med känsla för det vackra!
 
Slutspurt 50-60% »»

Fler nyheter

2014-02-17

Förutom Oleana packar vi upp varor från våra friendsmärken som Heart of Lovikka, Holebrook, Rosemunde och Ti-Mo. Heart of Lovikka finner inspiration från svensk historia och i vårens kollektion ser vi härliga stickade toppar, koftor och klänningar. Svenska Holebrook är ett märke som stickar lediga och sköna plagg som koftor, tröjor och koft/kavajer i naturmaterial. Välkomna!
 
Fler nyheter »»

Svenska Holebrook

2014-02-04

En nyhet för våren är svenska Holebrook som stickar sköna tröjor och koftor i naturmaterial. Holebrook är ett familjeföretag med kärlek till havet och hjärta i Bohuslän. Viljan och företagets filosofi är att allt ska "bli rätt", rätt som i utseende, material, hållbarhet och tillverkning.
 
Svenska Holebrook »»

50% rabatt

2014-01-07

Tisdagen den 7 januari kl.9:00 är Du välkommen på förturs REA.
Då startar vi med 50% rabatt på kvalitetsvaror från våra friendsmärken; stickade koftor, ponchos, mössor och vantar, lyxiga cashmerekoftor och polotröjor, blusar, skjortor, toppar med mera. Ett fåtal utvalda Oleanaplagg kommer att reduceras med 20%.

 
50% rabatt »»

Öppettider i december

2013-12-15

I december är butiken på Mäster samuelsgatan 10 öppen på söndagar mellan 12:00-16:00. Om du inte har möjlighet att ta dig till butiken går det bra att beställa varor via email på info@oleana-friends.se så skickar vi varorna till dig. Välkommen till Oleana & friends på Mäster Samuelsgatan eller på webben.
 
Öppettider i december »»

Lyckad julklappskväll på Slettvoll

2013-12-05

Torsdagen den 28 november bjöd Oleana & friends tillsammans med Slettvoll, Salma Lax och Franska vinlistan på trevlig stämning och dans av ballerinor i Slettvolls lokaler på Regeringsgatan 65 i Stockholm. Två ballerinor från Operan visade Oleanas vackra kollektion i Slettvolls "vardagsrum". Se fler bilder på www.facebook.com/oleana.se
 
Lyckad julklappskväll på Slettvoll »»

Gilla oss på Facebook

2013-12-05

Många nyheter kommuniceras nu snabbt och enkelt på facebook.
Se till att gilla Oleana & friends på www.facebook.com/oleana.se så riskerar du inte att missa erbjudanden, inbjudningar till kundkvällar, visningar, förtursreor etc.

Välkommen till butiken för unga kvinnor i alla åldrar; på Mäster Samuelsgatan eller på webben.
 
Gilla oss på Facebook »»

Godbitar med rabatt

2013-11-07

Idag torsdagen den 7 november får du chansen att bli först! Då erbjuder vi dig 30% på många av höstens kvalitetsvaror: lätta och snygga dunjackor från Canadiens, sköna lyxiga cashmerekoftor och jumprar, populära Ti-Mo koftor, blusar, toppar m.m. Erbjudandet startar idag och gäller tillsvidare. Vi har öppet som vanligt till 18:30.
 
Godbitar med rabatt »»

Oleana på önskelistan!

2013-11-06

För många av våra kunder står oleanaplaggen högst upp på önskelistan. Har du tittat ut vad du ska önska dig i år? Kom in i butiken så hjälper vi dig att välja rätt kofta och tillbehör som passar just dig så det blir rätt i paketet. Har du inte möjlighet att besöka oss personligen, titta på vår hemasida www.oleana-friends.se, ladda ner katalogerna och se ut din favorit så skickar vi plaggen per pos
 
Oleana på önskelistan! »»

Gummistövlar: ett måste!

2013-11-06

Gummistövlar så här års är ju ett måste! Dessa tuffa är från svenska Calou och blir extra tuffa med den lilla klacken. Stöveln finns i mossgrön och i rosa, då med ett lägre skaft.
 
Gummistövlar: ett måste! »»

Oleana såklart!

2013-10-08

Tillslut kom den, hösten, och med den fler konstverk från Oleanas topdesigner Solveig Hisdal. Denna säsong ser vi ytterligare en modell av den omåttligt populära långkoftan samt färger som rött, rost, burgunder, blått, grått och svart. Nu i butiken på Mäster Samuelsgatan.
 
Oleana såklart! »»

Friendsnyheter

2013-10-08

Inför hösten välkomnas en hel del nya friendsmärken. Nytt för säsongen är sköna koftjackor från BRANTING, cashmerekoftor och sjalar från FEELING, härliga ponchos och koftor från HEART OF LOVIKKA...eldoradot för dig som älskar stickat!
 
Friendsnyheter »»

8-årsjubileum med 20% rabatt

2013-08-20

Åtta år på samma ställe och en nyrenoverad butik: det måste ju firas! Torsdagen den 29 augusti bjuder vi på flera nyinkomna kvalitetsprodukter och ett glatt humör. Dessutom får du som handlar denna dag 20% rabatt på alla koftkavajer från Gobidust ända fram till kl.20.00.
 
8-årsjubileum med 20% rabatt »»

Make over

2013-07-02

Nu börjar renoveringen ta form... Butiken är öppen igen efter en veckas målning, snickrande och justering. Kom och spana in vår make over, njut av Oleanas färgpalett och fynda våra friendsplagg med 60%!!!!
 
Make over »»

Ombyggnadsrea 30-60%

2013-06-10

Med anledning av en make over av butiken så börjar vi vår rea tidigt. Välkommen att hitta toppar, blusar, byxor, klänningar, väskor, sandaler m.m. till mellan 30-60% rabatt. Veckan efter midsommar håller vi stängt p.g.a renovering men öppnar igen måndag den 1 juli.
 
Ombyggnadsrea 30-60% »»

Vårfest i Bibliotekstan torsdag 16 maj

2013-05-10

Torsdagen den 16 maj är det vårfest i hela Bibliotekstan. De flesta butikerna håller kvällsöppet och många bjuder på tilltugg och erbjudanden.
Oleana & friends bjuder på choklad, bubbel och många fina erbjudanden. Denna kväll får du inte missa. Se mer på www.bibliotekstan.se.
 
Vårfest i Bibliotekstan torsdag 16 maj »»

Tjuvstart med 20% rabatt!

2013-05-06

Tjuvstart med 20% rabatt!
Redan nu tjuvstartar vi med 20% rabatt på stora delar av sortimentet; läckra och användbara blusar, kavajer, koftor, toppar, klänningar, väskor, skärp m.m. Anledningen är att vi veckan efter midsommar kommer hålla butiken stängd p.g.a renovering.
 
Tjuvstart med 20% rabatt! »»

Nyheter från Oleana

2013-03-14

I skrivande stund packas Oleanas efterlängtade nya vackra koftor upp i butiken. Bli först med att prova ut din favoritkofta i merinoull/silke eller alpacka. På bilden den omåttligt populära långkoftan i ny färgställning. Övriga toner i färgpaletten är hallonröd, lavendel, limegrön och kornblått.
 
Nyheter från Oleana »»

Proffsig styling söndagen den 3 mars

2013-03-01

Nu på söndag den 3 mars har du chansen att träffa den proffsiga stylisten och modejournalisten Karolina Brock i butiken på Mäster Samuelsgatan 10. Karolina gästspelar i butiken mellan sina turer till New York och Paris och just på söndag ger hon dig styling tips och förslag på färger och former som passar just dig. Välkommen mellan kl.12:00-16:00.
 
Proffsig styling söndagen den 3 mars »»

Gilla oss på Facebook

2013-02-20

Nu finns vi även på Facebook. Sök oss på Oleana & friends och "gilla oss" så får du ta del av alla våra nyheter och erbjudanden.
 
Gilla oss på Facebook »»

Slutspurt REA 30-60%

2013-01-25

Rean i butiken är inne på upploppet så ta en sista titt för att inte missa något nedsatt fynd. Butikens kvalitetsvaror är nedsatta med upp till 60%.
Butikens öppettider:
Måndag till fredag 11:00-18:30
Lördag 11:00-17:00
Söndag 12:00-16:00
 
Slutspurt REA 30-60% »»

Nyheter vår 2013

2013-01-25

Ute är marken fortfarande vit men inne i butiken har det redan börjat blomma. Små knoppar från Rosemunde och Ti-Mo börjar titta upp och färgstarka väskor och sjalar sprider ljus vårstämning i butiken. Rosemundelinnen från 395 kr i flera olika färger som lätt matchas till det mesta, inte minst till alla vackra oleanakoftor.
 
Nyheter vår 2013 »»

Thann spa

2013-01-25

Du har väl inte missat Thanns fantastiska spaprodukter?! I sortimentet hittar du allt ifrån duschtvål, kroppsskrubb, handkräm, doftljus och inte minst den omåttligt populära body buttern. Denna produkt gör definitift din hud på gott humör.
Välkommen till den lilla butiken med känsla för det vackra.
 
Thann spa »»

REA

2013-01-21

Nu lättar vi på priserna på många av våra fina kvalitetsvaror i butiken. Vi erbjuder 30-60% på vackra plagg från märken som Gobidust, European Culture, Josephine & Co, Ti-Mo, Rosemunde med flera.
 
REA »»

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

2012-12-22

...vill vi önska våra kunder!
Vi vill tacka för ett gott 2012 och informera om att vi har öppet som vanligt den 23 december kl.12-16:00. Under julhelgen har vi stängt men öppet som vanligt den 27 - 30 december. Nyårsafton och nyårsdagen stängt.
Välkomna till den lilla butiken med känsla för det vackra!
 
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! »»

Afternoon tea söndagen den 18 november

2012-11-12

För att uppmärksamma att vi numera har öppet på söndagar 12:00-16:00, vill vi bjuda in dig och en vän på afternoon tea söndagen den 18 november. Under hela dagen bjuder vi på te, scones, trevlig samvaro och skyltar med vacker sång och musik.  O.S.A ert deltagande till info@oleana-friends.se.
 
Afternoon tea söndagen den 18 november »»

Fina erbjudanden

2012-11-12

Denna söndag startar vi med många fina erbjudanden! Bli först med att botanisera bland våra uppskattade kvalitetsvaror. Kanske har just du turen att hitta dina nya favoritbyxor eller koftan från Josephine & co, den vita blusen från European Culture eller spetstoppar och kjolar från Rosemunde till reducerade priser!
Välkommen till den lilla butiken med känsla för det vackra söndagen den 18 novembe
 
Fina erbjudanden »»

Nya öppettider

2012-09-17

Från och med den 1 oktober har vi ändrade öppettider:
måndag-fredag 11:00-18:30
lördag 11:00-17:00
söndag 12:00-16:00

Välkomna till den lilla butiken med känsla för det vackra!
 
Nya öppettider »»

Jubileum lördagen den 8 september

2012-09-07

Kom och fira vårt 7-årsjubileum med oss!
Lördagen den 8 september firar vi att det var sju år sedan vi öppnade butiken på Mäster Samuelsgatan. Hela dagen bjuder vi på någonting sött och surt och visar höstens nyheter på våra minglande modeller.
 
Jubileum lördagen den 8 september »»

Oleana hösten 2012

2012-09-07

Vill du vara först med att se vad Oleanas designer Solveig Hisdal har designat inför hösten 2012? Lördagen den 8 september premiärvisar våra modeller allt det vackra från Oleana. Kom och låt dig inspiraras av alla färgsprakande nyheter.
 
Oleana hösten 2012 »»

Gobidust

2012-09-07

För dig som uppskattar klassiska och tidlösa plagg är svensktillverkade Gobidust ett måste! Härliga stickade tröjor, kjolar och koft-kavajer i bästa kvalitet matchas läckert med färgstarka sjalar. Vi är stolta över vårt samarbete med den svenska stickfabriken och Gobidust. Svensk tillverkning är unikt i dag.
 
Gobidust »»

Söndagsöppet

2012-09-07

Notera att vi från och med nu kommer att hålla öppet på söndagar mellan kl.12:00-16:00.
Välkommen till den lilla butiken med känsla för det vackra, alla dagar i veckan.
 
Söndagsöppet »»

Slutspurt: 60%

2012-07-30

Vi har nått upploppet och har nu slutspurt på vår REA. I butiken hittar man specialpriser på kvalitetsplagg med 60% (ej Oleana).
Samtidigt packar vi upp höstens nyheter från Josephine & Co, Ti-Mo, European Culture m.m. så kika in i butiken för att låta dig inspireras inför den kommande hösten.
 
Slutspurt: 60% »»

REA 40%

2012-06-15

Måndagen den 11 juni kl.11 startar vi vår rea! Fynda godbitarna ur vårt sortiment av kvalitetsvaror. Vi har då 40% på våra friendsvaror som Josephine & co, Gobidust, Ti-Mo, European Culture, Andersen & Lauth med mera. Missa inte när butiken med känsla för det vackra lockar med 40%!!
 
REA 40% »»

Skrubb och bodybutter från Thann

2012-06-08

En stor nyhet för våren är Thanns spaprodukter i butiken. Tillverkade av enbart naturliga ämnen håller Thannprodukterna din hud mjuk och len länge. Thanns skrubb av mineralsalter för 375 kronor och bodybutter i ett generöst format för endast 415 kronor, förbereder och bevarar din hud på ett hälsosamt sätt och ger samtidigt den lilla extra lyxen i vardagen.
 
Skrubb och bodybutter från Thann »»

 
Publiceringsverktyg från TopMedia